Rólunk

Rólunk

Célunk az ipari lézeres technológia eljuttatása a mikro-, kis- és középvállalkozásokhoz, a korszerű, hatékony és eredményes munkavégzés érdekében. Gépeink lehetővé teszik hétköznapi mesterembereknek is, hogy a piac nagy szereplőivel azonos hatékonysággal dolgozhassanak, egy korszerű és környezetbarát megoldás segítségével.

Ez elmúlt évek során több neves gyártó termékeit teszteltük, hogy gépünkbe csakis az elvárásainknak megfelelő magas minőségű komponensek kerüljenek, a kiemelkedő hatékonyság és tartós felhasználás érdekében.
Felismerve a piaci igényeket, a minőség mellett nagy hangsúlyt fektettünk a megfizethetőségre, alkatrész utánpótlásra, és a vásárlás utáni támogatásra.

A GMlaser különlegessége a felhasználói célokhoz való alkalmazkodásban rejlik. Lézeres munkaállomásaink akár 12 különböző szempont alapján gyártjuk, hogy igazodjon az igényeihez.

A technológia fejlődik ezért a munkánk sosem ér véget. Folyamatosan figyeljük a piaci változásokat, és fejlesztési lehetőségeket, hogy a jövőben is a legmagasabb szinten tudjuk kielégíteni a felhasználók igényeit.

Ismerje meg Ön is gépeink, bízunk benne hogy hamarosan elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk.

Partnereink

„>
Raytools

A piacvezető lézerkomponensgyártók közül a Raytools képviseli a piacon azt a kiváló ár/érték arányú mutatót, ahol, a prioritás a megfizethetőség, jó teljesítmény arány és hosszú élettartam találkozik. A Raytools termékeit valódi használat közbeni, tesztelés és tapasztalat alapján választottuk ki, a könnyű kezelhetőség, kiváló minőség és fenntarthatóság tekintetében.

„>
S&A

Az S&A hűtőrendszerek stabil és folyamatos hűtőteljesítményt, kiváló megbízhatóságot kínálnak az ipari legtöbb területén. Így ideális választásnak bizonyult az ipariorientált készülékek támogatásához.

„>
Reci

A Reci lézerforrások a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviselik a piacon. Azon készülékek terén ahol a Reci névvel találkozunk, kérdés nélkül tudhatjuk, hogy kiemelten fontosnak tartják a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a termelékenységét.

„>
Qilin

A Qilin kiegészítőket kifejezetten azon eszközökbe integráljuk, ahol a hegesztési folyamatok minőségi prioritást követelnek meg. A qulin célorientáltan az egyik elérhető legmagasabb minőséget képviselő márka a lézerhegesztés területén. Kezeléstechnikában, minőségben és tudásában a piac egyik legmagasabb minőségű eszközén alkalmazzuk a hegesztésorientált területeken.

„>
Hanli

Hanli hűtőegységei a megbízhatóság és hatékonyság tökéletes ötvözetét kínálják. Kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, amelyek hosszú távon biztosítják a stabil és optimális hűtést minden kritikus főkomponensnek. Ennek köszönhetően ideális választásnak bizonyulnak minden olyan alkalmazáshoz, ahol a megbízható hűtés kritikus fontosságú.

„>
BWT 

A BWT által gyártott lézerkomponensek innovatív, kitűnő ár/érték arányú megoldásokat kínálnak az extrahosszű élettartam és a stabil lézerteljesítmény területén, mindezt kitűnő ár/érték arányú standard felhasználású eszközeinknél, ahol a többcélú és rugalmas működés elengedhetetlen.